Cautare

7788 de rezultate pentru "accident rutier in craiova 23 09 2010 bmw" (3.04 secunde)
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Trei mari societati craiovene au intrat in 2007 cu mari dificultati financiare si de actionariat. ... La aceste unitati lucreaza in prezent peste 7.000 de salariati. ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare. În acelasi timp, cehii cer eliminarea din contractul colectiv de munca a prevederilor privind platile compensatorii în caz de disponibilizari.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Micutii fotbalisti craioveni au invins in finala mare echipa Scolii generale din Cerat, scor 6-2.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati. ... Prima ipoteza a luata in calcul de politisti este ca victima nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Carutele - pericol public In orice alta tara europeana apar doar in muzee, ca exponate de Ev Mediu.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei. Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana.
Ford incepe anul cu o productie de 60 de masini in ianuarie. Cateva B-Max "made in Craiova" vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Doi craioveni au fost amendati aseara dupa ce au facut scandal in urma unui accident rutier. Aseara, in jurul orei 20:00, Cristinel Nitu, de 36 de ani, aflat la volanului unui autoturism Volkswagen Golf, a incercat sa vireze stanga pe bulevardul Decebal, de pe strada Popescu Voitesti.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
google-analytics.com